Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

14:21  |  17/07/2024

Lliurament de premis del Carnestoltes 2018

  • Millor comparsa 2018

    Millor comparsa 2018

13/02/2018

Bichos: un Carnaval en Miniatura s’emporta el premi a la millor comparsa i Tigretins 74 el de la millor carrossa

El Carnestoltes de Pallejà va tornar a convertir-se en un dels més participatius de la comarca. Dissabte a la tarda els carrers del municipi es van omplir de pallejanencs i pallejanenques que van gaudir d’una desfilada plena de disfresses, música, llums i color.

 

El premi a la millor comparsa se’l va emportar Bichos: un Carnaval en Miniatura. En la categoria de millor carrossa, el primer premi va ser per a Tigretins 74, i el segon i tercer van recaure en Brujos y Reinas del Hielo del 72 i Al Loro con el 64, respectivament. Es van lliurar premis a les millors disfresses que van recaure en Los Troll-leros,“Època Moderna” i sQrpins 76, en aquest ordre. El premi a la millor disfressa individual o de parella va quedar desert però sí va haver-hi reconeixements per a la millor comparsa junior, El Polvo Mágico, i per a les millors comparses joves. En aquesta categoria, El Rebaño va obtenir el primer premi i Pallejà Thunders i Super Esquad es van emportar el segon i tercer. Finalment, es va donar un premi a la comparsa Pandilleros del Hamelín, que es va considerar la més engrescadora, i un reconeixement especial per a Supertins 78.

 

Més de 1.700 persones van participar en la rua, que va comptar amb una seixantena de comparses i més d’una trentena de carrosses.



Data de modificació: 13/02/2018 17:13:21