Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

22:16  |  17/07/2024

Obertes les inscripcions per a participar en el Carnestoltes

  • Carnestoltes 2018

    Carnestoltes 2018

22/01/2019

La gran rua se celebrarà dissabte dia 2 de març amb la intenció d’omplir de colors i d’un ambient festiu els carrers del municipi

Els pallejanencs i pallejanenques podran gaudir de la celebració del Carnestoltes del dia 28 de febrer al 6 de març de 2019. Aquesta mateixa setmana s’ha obert el termini d’inscripció per a la gran rua de Carnaval que se celebrarà el dissabte dia 2 de març amb la intenció de tornar a convertir-se en la més participativa de la comarca del Baix Llobregat. L’últim dia per a formalitzar la sol·licitud serà el 15 de febrer.

 

Com en anys anteriors, es convoca un concurs de disfresses i hi haurà un jurat format per cinc persones escollides per l’organització que, un cop més, anirà a càrrec de la KACO – Karnestoltes Comissió Pallejà, i comptarà amb el suport de l’Ajuntament. El veredicte es donarà a conèixer a la plaça del Castell un cop finalitzi la rua. A l’hora de decidir els guanyadors, el jurat tindrà en compte aspectes com l’elaboració i confecció del vestuari de la comparsa, la qualitat dels decorats de les carrosses i aspectes com el maquillatge, la creativitat i la pròpia desfilada pels carrers del municipi. 

 

Des de l’organització es convocarà a les comparses inscrites a diverses reunions amb la intenció de garantir la seguretat i el bon desenvolupament de la rua. Així, el dia 7 de febrer a les 21.30 hores es farà el sorteig dels equips de so per a les carrosses; el dia 21 de febrer a les 20 hores es farà una reunió general a la qual han d’assistir representants de totes les comparses; i el dia 22 de febrer, a la mateixa hora, es convocarà als conductors de les carrosses. Les trobades se celebraran a la sala d’actes del Castell i seran d’obligada assistència.


Informació relacionada


Data de modificació: 22/01/2019 15:09:28