Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

18:23  |  17/07/2024

Modificacions en el calendari fiscal del 2020

  • Calendari fiscal

    Calendari fiscal

15/04/2020

Amb la voluntat de donar suport a les famílies davant la crisi sanitària, s’ha decidit ampliar els terminis de pagament de la majoria d’impostos i taxes municipals

L’Ajuntament de Pallejà ha modificat el calendari fiscal previst per aquest any 2020 amb la voluntat d’ajudar les famílies davant la situació d’excepcionalitat que es viu actualment a tota Catalunya. El consistori ha decidit ampliar els terminis de pagament de la majoria d’impostos i taxes com és el cas de l’Impost de Béns Immobles (IBI) i de les taxes d’escombraries domèstiques i comercials. En aquest darrer cas, si la Llei ho permet, l'Ajuntament tornarà la fracció corresponent a les jornades de tancament obligatori. Si la Llei no ho permet, es compensarà la fracció corresponent a les jornades de tancament obligatori. El pagament en voluntària d’aquests impostos s’iniciarà, tal i com estava previst, el dia 4 de maig i s’allargarà fins al dia 1 de setembre. En cas de tenir fraccionats i domiciliats els rebuts, aquests es cobraran els dies 1 de juliol, 1 de setembre, 2 de novembre i 1 de desembre.

 

També s’ha ampliat fins al 2 de juny el termini de pagament  de l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica. El rebut de les persones que el tinguin domiciliat es passarà el dia 1 de juny. En canvi, hi haurà temps per abonar la taxa d’entrada de vehicles fins al dia 1 de setembre, data en que es cobraran també els rebuts domiciliats.

 

D’altra banda, no s’hauran d’abonar mentre duri el tancament del servei les taxes de l’escola bressol, l’escola de música, de manualitats i tallers, la taxa del mercat setmanal no sedentari ni la taxa de taules i cadires. Pel que fa a les multes de trànsit, s’ha aplicat la suspensió de terminis i s’han aturat les actuacions al respecte que es reprendran quan es desactivi l’estat d’alarma.

 

Davant les possibles dificultats que puguin sorgir per a fer front als pagaments per part d’alguns contribuents, l’Ajuntament es compromet a analitzar i estudiar cas per cas.

 

Podeu consultar els canvis en el document adjunt.  

 


Informació relacionada


Data de modificació: 15/04/2020 10:59:22