Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

08:25  |  16/07/2024

Es posa en marxa el Projecte Encoratja’t 2024

  • Encoratja't 2024

    Encoratja't 2024

  • Cartell informatiu - Encoratja't

    Cartell informatiu - Encoratja't

09/01/2024

És una iniciativa de la Fundació Catalana de l’Esplai que vol afavorir la inserció sociolaboral de dones joves i persones LGTBIAQ+

Fundesplai, la Fundació Catalana de l’Esplai, ofereix dos itineraris formatius en el marc del projecte Encoratja’t. Aquesta iniciativa està destinada a afavorir la inserció social i laboral de dones joves i de persones LGTBIAQ+.

 

Els itineraris que s’imparteixen són de monitoratge d’activitats de lleure infantil i juvenil i d’ajudant de cuina. Més enllà de la formació teòrica, s’ofereixen altres avantatges com l’obtenció d’un certificat de professionalitat, pràctiques en empreses, visites a l’entorn productiu, orientació laboral i acompanyament en la recerca de feina. Altres serveis són un espai de cura d’infants per a dones amb fills a càrrec no escolaritzats  entre 0 i 3 anys i un servei d’acompanyament emocional. Un 40 % de les persones participants han aconseguit la seva inserció en el mercat de treball.  Poden accedir a aquesta formació les persones que tinguin entre 16 i 29 anys que estiguin inscrites com a persones demandants d’ocupació.

 

Les classes s’ofereixen en horari de matí, de 9.30 a 14.30 h de febrer a novembre a la seu de la Fundació, ubicada al Prat de Llobregat. Aquests cursos estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

 

Per a més informació podeu posar-vos en contacte telefònicament amb Maria Diaz al telèfon 662 010 319 o enviar un correu electrònic a l’adreça mdiaz@fundesplai.org.

 

Podeu formalitzar la inscripció a través de l’enllaç adjunt.


Informació relacionada


Data de modificació: 09/01/2024 16:21:44