Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

22:24  |  16/07/2024

Nova oferta de tallers per al curs 2016-2017

  • taller de manualitats

    taller de manualitats

17/08/2016

Entre les propostes que s’oferiran a la ciutadania hi haurà tallers de manualitats, tall i confecció, labors i dibuix i pintura

L’Ajuntament de Pallejà ofereix un seguit de tallers per al curs 2016-2017 que a més de ser un espai de formació, pretenen garantir alternatives a la ciutadania per gaudir del seu temps lliure i, al mateix temps, fomentar la vida social i cultural del municipi.

 

Una de les propostes serà un taller de manualitats en el que es treballaran quadres tridimensionals, lacats, la ceràmica russa, estampats de robes i decoració amb materials diversos com el guix, el vidre o la fusta, entre d’altres. Els pallejanencs i pallejanenques també es podran inscriure en un curs de tall i confecció, que els ensenyarà a fer arranjaments i a dibuixar i interpretar patrons; hi haurà també un taller de labors per a realitzar treballs a mà com camins de taula, estovalles o jocs de llit; i, finalment, s’oferirà un taller introductori al dibuix i la pintura en el qual es treballarà amb diverses tècniques com l’oli, l’aquarel·la i els acrílics.

 

Les persones que vulguin rebre més informació sobre els tallers cal que s’adrecin al Castell (av. Prat de la Riba, 10) o a La Molinada (av. Prat de la Riba, 27).



Data de modificació: 17/10/2016 13:23:37