El pallejanenc Àngel Marco, tercer al campionat d’Europa d’Ultramarató

• Àngel Marco, tercer a la Pedals de Foc

Àngel Marco, tercer a la Pedals de Foc

05/07/2017

L’atleta va quedar tercer a la XII Pedals del Foc Non Stop celebrada a Viella

Àngel Marco, atleta pallejanenc, s’ha proclamat tercer al campionat d’Europa d’Ultramarató, que se celebrava per primera vegada a la història a Viella (Vall d’Aran). Marco ha participat aquest cap de setmana a la XII Pedals del Foc Non Stop, on ha obtingut la tercera posició. La prova, de 213 quilòmetres i 6.200 metres de desnivell positiu, va comptar amb més de 650 participants de 13 nacionalitats diferents.

Tot i l’atropellament patit al gener al Pont de Molins de Rei, que el va mantenir allunyat de les curses durant un temps, Marco va controlar la cursa per pujar al podi. El temps va acompanyar a la sortida, a les 5h del matí, però el fred es va anar fent intens i la pluja va fer acte de presència en les tres últimes hores.

Data de modificació: 05/07/2017 12:26:51