Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

11:58  |  16/07/2024

Nou cartipàs municipal per al mandat 2015-2019

  • 1290.jpg

    1290.jpg

30/06/2015

El document estableix les competències delegades que assumeixen els regidors d’EP i PDF que formen el nou equip de govern

Després de la constitució de l’Ajuntament de Pallejà el passat dia 13 de juny, s’ha fet públic el nou cartipàs municipal que estableix com es reparteixen les diferents responsabilitats entre els regidors del nou equip de govern. Aquest està format pels cinc regidors d’Entesa per Pallejà i pels dos aconseguits pel Partit pel Desenvolupament de Fontpineda.
Pel que fa al repartiment de tinences d’alcaldia, la primera és per al regidor Joan Parera Garcia (EP) que és també l’encarregat de coordinar les àrees d’Urbanisme, Hisenda i Habitatge. El segon tinent d’alcalde és Rafael Martín Pérez (PDF) que té les competències en matèria de Serveis Municipals i Sanitat. Així mateix, s’ha previst una delegació especial sobre el barri de Fontpineda que suposa estar al capdavant de la direcció i gestió ordinària de la Comissió Municipal de Gestió de Fontpineda.
La tercera tinença d’alcaldia recau en Jordi Carbonell Blázquez (EP) que és el responsable de les àrees de Cultura i Medi Ambient. El quart tinent d’alcalde és Alberto Segura Fuentes (EP) que coordina els departaments d’Educació i Infància, Esports, Comunicació, Participació ciutadana i Transparència. Finalment, la cinquena tinent d’alcalde és Montserrat Escobedo Parés (PDF) que és la responsable en matèria de Promoció econòmica, Igualtat, Solidaritat i Cooperació. Rebeca Martínez Bernabé (EP) és la nova regidora de Joventut, Comerç, Turisme i Consum. L’alcaldessa, Ascensión Ratia (EP) manté les competències en Serveis Socials, Governació i Personal.


Data de modificació: 21/01/2016 16:56:39